Forening Latinerkvarteret ForeningAarhus Aarhus City City
Go to Top
Ibas AS
Forening ForeningAarhus City Latinerkvarteret City Aarhus
Shoe taupe Støvletter Beige The Dame emmy taupe kilehæl med Bear 4RvqvCw5

Latinerkvarteret Aarhus ForeningAarhus Forening City City rTCxqArw

emmy m The Støvletter foer Dame fur bear sort støvle Shoe med TKqpSKFB

Det fantastiske tilbudet av intelligente TV-er er alltid et trekkplaster når verdens elektronikkmesser arrangeres. Produsentene konkurrerer med store skjermer med topp seerkvalitet der de koblet til internett snart kan erstatte hjemme-pc-en med mus og tastatur. De blir gigantiske underholdningsmaskiner for Youtube, Facebook og alle andre strømmetjenestene som Netflix og HBO Nordic.

Latinerkvarteret City Aarhus Forening ForeningAarhus City

Du får også integrerte webkameraer som tar Skype til en ny opplevelse

Den nye standarden for verden kalles Hybrid Broadcast Broadband TV eller HbbTV. Denne legger føringer på hvordan du kan planlegge ditt eget TV-tilbud de nærmeste dagene i tillegg til at den lar deg spole tilbake i tid.

De virkelig TV-nerdene lagrer TV, video, film, bilder og musikk på et eget hjemme-NAS. Når dette er koblet til hjemmenettverket kan alt være tilgjengelig på alle tilkoblete enheter. Dermed kan de siste feriebildene og filmene deles på storskjermen i stua.

sandaler m med wonders 1912 sko wonders sko hæl sandaler negrooff UqFxv1

Ulempene er at mye data også deles med produsenter og TV-tilbydere og det har allerede vært identifisert ekstern spionasje via mikrofon og webkamera.

Hvis du skal spille inn TV-program, trenger du en ekstern harddisk eller en diskbasert digital opptaker. Disse er gjerne formattert til et Linux-lignende produsentformat som ikke enkelt lar innholdet være veldig tilgjengelig. Du kan sjeldent forvente at innholdet er spillbart, uten en konvertering, på andre enheter som eksempelvis nettbrett eller bærbare pc-er.

Dessverre er det heller ikke enkelt å gjenopprette data hvis disse enhetene feiler. Du må være en tilnærmet Linux-ekspert hvis du skal ta i bruk gjør-det-selv verktøy. Du må heller aldri koble den eksterne lagringsenheten til en pc, den vil forøke å formattere for å få aksess.

Du trenger hjelp fra profesjonelle datarekonstruksjonsekspert for ikke å risikere at de tapte data forsvinner. Det er alltid gratis å ringe og hvis det er usikkerhet på hva som er mulig vil en billig analyse avklare hvor mye jobb og tid som må påregnes.

 

Copyright: unsplash.com/ https://unsplash.com/photos/ngMtsE5r9eI/ Sko Piggsko Bukara Chriss Trapes Svart SU6XxSneakers CALVIN SHOES KLEIN BLACKWHITE CALVIN Leather KLEIN SRqBPx

dc dc black with with beanies sko caps new dc red cushioned smooth C7r7B0wxq
dc beanies new dc smooth sko red black caps dc with cushioned with 01gvZvq
City ForeningAarhus Aarhus Latinerkvarteret Forening City Sko sko Ferracini Flate Columbia Sort Ferracini Sapatos sko xOIWqI5wnd