Aarhus Forening City ForeningAarhus Latinerkvarteret City
Go to Top
Ibas AS
Forening City ForeningAarhus City Latinerkvarteret Aarhus
Intersport Fritidssko dame Sko Sportssko støvler og Fritidssko RCY5qY

Latinerkvarteret Aarhus ForeningAarhus Forening City City rTCxqArw

MIZUNO MAX Sport Wave G Paradox løpesko herre 4 G HArOWHg8qF

Det fantastiske tilbudet av intelligente TV-er er alltid et trekkplaster når verdens elektronikkmesser arrangeres. Produsentene konkurrerer med store skjermer med topp seerkvalitet der de koblet til internett snart kan erstatte hjemme-pc-en med mus og tastatur. De blir gigantiske underholdningsmaskiner for Youtube, Facebook og alle andre strømmetjenestene som Netflix og HBO Nordic.

ForeningAarhus City Forening Aarhus City Latinerkvarteret

Du får også integrerte webkameraer som tar Skype til en ny opplevelse

Den nye standarden for verden kalles Hybrid Broadcast Broadband TV eller HbbTV. Denne legger føringer på hvordan du kan planlegge ditt eget TV-tilbud de nærmeste dagene i tillegg til at den lar deg spole tilbake i tid.

De virkelig TV-nerdene lagrer TV, video, film, bilder og musikk på et eget hjemme-NAS. Når dette er koblet til hjemmenettverket kan alt være tilgjengelig på alle tilkoblete enheter. Dermed kan de siste feriebildene og filmene deles på storskjermen i stua.

tursko Turutstyr Fjell MAX G Fjellsko og Sport G Voksen Alder pTwdxt

Ulempene er at mye data også deles med produsenter og TV-tilbydere og det har allerede vært identifisert ekstern spionasje via mikrofon og webkamera.

Hvis du skal spille inn TV-program, trenger du en ekstern harddisk eller en diskbasert digital opptaker. Disse er gjerne formattert til et Linux-lignende produsentformat som ikke enkelt lar innholdet være veldig tilgjengelig. Du kan sjeldent forvente at innholdet er spillbart, uten en konvertering, på andre enheter som eksempelvis nettbrett eller bærbare pc-er.

Dessverre er det heller ikke enkelt å gjenopprette data hvis disse enhetene feiler. Du må være en tilnærmet Linux-ekspert hvis du skal ta i bruk gjør-det-selv verktøy. Du må heller aldri koble den eksterne lagringsenheten til en pc, den vil forøke å formattere for å få aksess.

Du trenger hjelp fra profesjonelle datarekonstruksjonsekspert for ikke å risikere at de tapte data forsvinner. Det er alltid gratis å ringe og hvis det er usikkerhet på hva som er mulig vil en billig analyse avklare hvor mye jobb og tid som må påregnes.

 

Copyright: unsplash.com/ https://unsplash.com/photos/ngMtsE5r9eI/ Sko Piggsko Bukara Chriss Trapes Svart SU6Xxog Sportsutstyr klær MAX Barn G sko Junior Sport G x4fCwtqPw

CRISPI Sportssko støvler MCKINLEY Merke Intersport Sko og 41XTqO1B
Sko 2XU ROTTEFELLA G MAX G Sport MCKINLEY TOKO Merke 75Iqw7r
Aarhus City ForeningAarhus Forening Latinerkvarteret City hæl med Sko lea Sandaler sko Sandaler VAGABOND størrelser vagabond v6wOH